Kínában olyan autót mutattak be, amiben egyáltalán nincs kormánykerék 2022 / 07 / 12 / Bobák Áron

A World Intelligence Conference-en bemutatott prototípusnak nem ez az egyetlen különlegessége, hiszen a jármű a Lightyear 0-hoz vagy az Apterához hasonlóan teljes egészében napenergiából nyeri a működéséhez szükséges elektromos áramot. Ahogy arról az Electrek beszámolt, a napelemes autó mindössze öt hónap alatt készült el 42 tiencsini cég valamint három egyetem együttműködésének köszönhetően, készítői pedig azt állítják, hogy az autó 4-es vagy annál is magasabb szintű autonóm működésre képes. A négyszemélyes jármű a karosszériáját borító 8,1 négyzetméternyi napelemnek köszönhetően naponta legalább 79 kilométert tud megtenni, sebességrekordot viszont nem ezzel fognak dönteni, hiszen a maximális sebessége mindössze 79,2 km/h.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Már repülhet is a fúziós űrhajtómű
Már repülhet is a fúziós űrhajtómű
Felével növeli meg a tolóerőt ez a régi-új technológia.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.