Kiváló minőségű videóban elevenedik meg az első világháború előtti Japán 2020 / 08 / 03 / Bobák Áron

Denis Shirayev korábban már megmutatta, mire képes a gépi tanuláson alapuló neurális hálózat, New York után pedig most az 1910-es évek Tokióját vette kezelésbe. A digitálisan felújított felvételek 4K-s felbontásban és másodpercenként 60 képkocka sebességgel tárják elénk, milyen volt az élet a japán fővárosban 1913 és 1915 között, amely már akkor is az ország kulturális és politikai központja volt - habár ezen a néven alig ötven éve létezett. Shirayev a felbontás növelése mellett eltüntette a zajt a felvételekről, kijavította a sérült részeket, feljavította az arcokat és némi színt is csempészett a filmbe, Guy Jonesnak köszönhetően pedig az eredetileg néma videó valósághű hangokkal is gazdagodott. Bár a végeredmény inkább emlékeztet egy hetvenes-évekbeli felvételre, mint egy maira, az eredmény így is bámulatos.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.