A Mercedes megmutatta, milyen lesz az elektromos AMG-Merci 2022 / 05 / 23 / Bobák Áron

Bár a Mercedes az elmúlt években a teljes modellszériájának elkészítette az elektromos változatát, sportautós vonalon jelentősen lemaradtak a Porschétől és az Auditól, akik a Taycannal és az E-Tron GT-vel már évek óta jelen vannak ezen a piacon. A Mercedes értelemszerűen az AMG-szériával igyekszik a konkurencia nyomába eredni, amelynek 2025-ben érkezik meg az elektromos motorral szerelt változata, néhány napja pedig már azt is lehet tudni, hogy nagyjából mire számíthatunk. Noha a gyártó egyelőre szinte semmilyen konkrétumot nem árult el a Vision AMG-ről, de a korábbi AVTR-rel és EQXX-szel ellentétben az AMG.EA platformra épülő, négyajtós kupé már egyértelműen egy sorozatgyártott modell előfutárának tekinthető, ami a megjelenésével biztosan nem fog csalódást okozni a rajongóknak.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Elon Musk ismét arra utalt, hogy a Tesla repülő autót épít
Elon Musk ismét arra utalt, hogy a Tesla repülő autót épít
"Olyasmit készítünk, ami már nem is igazán autó" - mondta Musk a napokban az új Tesla Roadsterről, amit a tervek szerint még idén bemutatnak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.