A Mercedes megmutatta, milyen lesz az elektromos AMG-Merci 2022 / 05 / 23 / Bobák Áron

Bár a Mercedes az elmúlt években a teljes modellszériájának elkészítette az elektromos változatát, sportautós vonalon jelentősen lemaradtak a Porschétől és az Auditól, akik a Taycannal és az E-Tron GT-vel már évek óta jelen vannak ezen a piacon. A Mercedes értelemszerűen az AMG-szériával igyekszik a konkurencia nyomába eredni, amelynek 2025-ben érkezik meg az elektromos motorral szerelt változata, néhány napja pedig már azt is lehet tudni, hogy nagyjából mire számíthatunk. Noha a gyártó egyelőre szinte semmilyen konkrétumot nem árult el a Vision AMG-ről, de a korábbi AVTR-rel és EQXX-szel ellentétben az AMG.EA platformra épülő, négyajtós kupé már egyértelműen egy sorozatgyártott modell előfutárának tekinthető, ami a megjelenésével biztosan nem fog csalódást okozni a rajongóknak.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
A Nissan koncepcióautója a válasz a kérdésre, hogy mivel szeretnének autózni a fiatalok
A Nissan koncepcióautója a válasz a kérdésre, hogy mivel szeretnének autózni a fiatalok
A Nissan Concept 20-30 megalkotása egy egyszerű kísérletből született, de érdekes végeredményt hozott: a jármű ötvözi az online videojátékok világát a hétköznapi, praktikus elemekkel.
Már huszonhat nap alatt elérhetné a Marsot ez a napvitorlás
Már huszonhat nap alatt elérhetné a Marsot ez a napvitorlás
Persze egy ilyen eszköz csak rendkívül alacsony tömegű rakományt tud szállítani, de nem is ez a lényeg, hanem a gyorsaság. Az ilyen napvitorlásokkal nagyon gyorsan fel lehetne fedezni akár a szomszédos csillagrendszert is – sőt erre már tervek is vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.