Nagyon látványos videót tett közzé a SpaceX arról, ahogy a Dragon űrkapszula megközelíti a Nemzetközi Űrállomást 2020 / 12 / 08 / Bobák Áron

A SpaceX büszkén jelentette be a Twitteren, hogy az ISS-hez immár két Dragon űrkapszula is kapcsolódik: az egyik Dragon az űrállomás új legénységét vitte fel november 16-án, a második, ellátmányt szállító Dragon pedig tegnap dokkolt az ISS-en. Ennek örömére egy timelapse-videót is közzétettek, amelyben az űrkapszula szemszögéből láthatjuk, ahogy megközelíti a Nemzetközi Űrállomást. A Dragon űrkapszula a dokkolást teljesen automatikusan végzi, ami nem kis teljesítmény, mert bár a videót nézve az egész gyerekjátéknak tűnik, valójában másodpercenként 7,66 kilométeres sebességnél kell pontosan eltalálnia a 2,4 méter átmérőjű zsilipet.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.