Olyan élethű animáció készült a Csillaghajóról, hogy azt még Elon Musk is megsüvegelte 2020 / 11 / 03 / Bobák Áron
A Csillaghajó, avagy a Starship a SpaceX következő nagy vállalkozása, amivel nem csak, hogy már a 2020-as években meghódítanák a Marsot, de Elon Musk tervei szerint ezrével küldenék a bátor vállalkozókat az égitestre. Bár a Csillaghajó jelenleg még prototípus-fázisban van, és alig van túl az első néhány, párszáz méteres tesztrepülésén, néhány lelkes rajongó már leanimálta, hogy milyen lesz, amikor a hatalmas Heavy Booster hordozórakéta által hajtott űrhajó már százasával fogja pályára állítani a Starlink-rendszer internetet sugárzó műholdjait. Az animáció olyannyira valósághűre sikerült, hogy az még a SpaceX vezérének a figyelmét is felkeltette, aki a Twitteren annyival kommentálta a videót, hogy az "nagyon közel van ahhoz, amit a valódi repüléstől várható".
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Kövesd a Rakétát a Facebookon is!
Kövess, üzenj, kommentelj a Rakéta Facebook oldalán!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.