Olyan élethű animáció készült a Csillaghajóról, hogy azt még Elon Musk is megsüvegelte 2020 / 11 / 03 / Bobák Áron

A Csillaghajó, avagy a Starship a SpaceX következő nagy vállalkozása, amivel nem csak, hogy már a 2020-as években meghódítanák a Marsot, de Elon Musk tervei szerint ezrével küldenék a bátor vállalkozókat az égitestre. Bár a Csillaghajó jelenleg még prototípus-fázisban van, és alig van túl az első néhány, párszáz méteres tesztrepülésén, néhány lelkes rajongó már leanimálta, hogy milyen lesz, amikor a hatalmas Heavy Booster hordozórakéta által hajtott űrhajó már százasával fogja pályára állítani a Starlink-rendszer internetet sugárzó műholdjait. Az animáció olyannyira valósághűre sikerült, hogy az még a SpaceX vezérének a figyelmét is felkeltette, aki a Twitteren annyival kommentálta a videót, hogy az "nagyon közel van ahhoz, amit a valódi repüléstől várható".
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Szellemgalaxis tűnt fel a James Webb Űrteleszkóp képein, amely eddig láthatatlan volt
Szellemgalaxis tűnt fel a James Webb Űrteleszkóp képein, amely eddig láthatatlan volt
A JWST infravörös tartományban mérő műszerei által a Hubble képein jóformán láthatatlan galaxisok is megfigyelhetővé válnak.
Első alkalommal készült fotó a teljesen kiépült kínai űrállomásról
Első alkalommal készült fotó a teljesen kiépült kínai űrállomásról
A kínai űrügynökség a napokban tette közzé a fotókat, amelyeken már a teljesen kiépült, három modulból álló Tienkung űrállomás látható.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.