Szaúd-Arábiában olyan felhőkarcolót építenek, amilyet még nem látott a világ 2023 / 02 / 19 / Bobák Áron

Bár Szaúd-Arábiában az elmúlt időszakban szinte minden a grandiózus Neom-projektről szólt, amelynek keretében többek között egy 170 kilométer hosszú felhőkarcolót és egy síparadicsomot is felépítenek a sivatag közepén, a jelek szerint a kreatív ötletekből azért jut a fővárosnak is: itt, vagyis Rijádban fog felépülni a következő években a Mukaab nevű felhőkarcolói ugyan magasságában nem vetekedhet a jelenlegi rekordtartókkal, ám 400x400x400 méteres méreteivel mégis olyan épület lesz, amilyet korábban még nem látott a világ. A hatalmas kocka egyszerre lesz lakóépület, irodaház, szálloda, múzeum és pláza, a futurisztikus hangulatot pedig fejlett holografikus megoldások fogják teljessé tenni.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.