Szétkapták a Honor hajlítható telefonját, hogy megnézzék, mitől hajlik

2023 / 02 / 09 / Bobák Áron
Szétkapták a Honor hajlítható telefonját, hogy megnézzék, mitől hajlik
Hamarosan a globális piacra is megérkezik a Honor Magic Vs, a szétszerelős videóiról híres JerryRigEverything csatornának viszont már most sikerült megkaparintania egyet a telefonból, ami természetesen nem is maradt egyben.

A videó készítői természetesen elsősorban a telefon nyitómechanikájára voltak kíváncsiak, ami a Honor állítása szerint mindössze négy komponensből áll, és mintegy 400 ezer hajlítást bír ki anélkül, hogy tönkremenne. Utóbbit egy ilyen videó keretében nehéz lett volna igazolni, a zsanér viszont láthatóan valóban jóval egyszerűbb felépítésű, mint a hasonló elven működő telefonoknál, ami az egyik oka lehet annak, hogy várhatóan a Honor Magic Vs lesz az első olyan táblagéppé szétnyitható telefon, ami 500 ezer forint alatt debütál a globális piacon.

A Honor által szponzorált videóból néhány olyan érdekesség is kiderül, amit eddig nem tudtunk a Magic Vs-ről. Ezek közül a legfontosabb, hogy bár a Magic Vs hivatalosan nem rendelkezik vízállósággal, ám a készülékház belsejében számos gumitömítés található, ami azt a célt szolgálja, hogy a víz és a por ne találjon magának utat a hangszóróknál és a zsanérnál a készülék belsejébe. Bár gyakorlatias szempontból kevésbé fontos, de azt is érdekes látni, hogy a készülék belső kijelzője még akkor is üzemképes marad, miután félig "lehámozták" a készülékről.

A Honor Magic Vs abban is különbözik az eddig látott hajlítható készülékektől, hogy a két oldala között egyáltalán nincs rés a zsanérnál, a 21:9-es képarányú előlapi kijelzőjének köszönhetően pedig összecsukva meglehetősen hasonlít egy hagyományos okostelefonhoz. A készülék globális bemutatójára a február végén kezdődő barcelonai Mobil Világkiállításon, azaz az MWC-n kerül majd sor, itt már vélhetőleg a pontos árakról és az értékesítés kezdetéről is kapunk majd infókat.

(Fotó: Honor)

A Honor jelentősen alálicitált a Samsungnak az új hajlítható telefonjával, ami Európában is kapható lesz A Honor Magic Vs jóval szélesebb kijelzővel, ugyanakkor várhatóan jóval barátságosabb árcédulával érkezik, mint a Samsung Galaxy Z Fold 4.


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Az Intel olyan nagy teljesítményű szuperszámítógépet épített, amilyet rajta kívül csak egy gyártónak sikerült eddig
Az Intel olyan nagy teljesítményű szuperszámítógépet épített, amilyet rajta kívül csak egy gyártónak sikerült eddig
Az Aurora a világ második exaflopos szuperszámítógépe, de a Frontiert nem sikerült megszorongatnia.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.