Telefontöltővé alakítja az asztalt és a polcot az IKEA új kütyüje

2021 / 09 / 22 / Perei Dóra
Telefontöltővé alakítja az asztalt és a polcot az IKEA új kütyüje
A cég azokra is gondolt, akik nem akarnak vagy nem tudnak  beruházni egy vadiúj bútorra: a termék szinte bármilyen fából vagy műanyagból készített borításra ráilleszthető, majd mobiltöltőként használható.

Az IKEA több szempontból sem tétlenkedett az elmúlt években, így a megszokott bútorkoncepciói mellett szorgosan bővíti azon kínálatát is, amiben vezeték nélküli töltés technológiáját támogató bútorok találhatók, magyarán azok mobiltelefonok töltőállomásaként is funkcionálnak.

A The Verge információi szerint a cég ráadásul azokra is gondolt, akik nem akarnak vagy nem tudnak  beruházni egy vadiúj bútorra: a termék szinte bármilyen fából vagy műanyagból készített borításra ráilleszthető, majd mobiltöltőként használható.

A Sjömärke nevet viselő kütyü lényegében bármilyen bútordarab, így mondjuk egy meglévő íróasztal lapjának aljára, vagy polcra felcsatlakoztatható, hogy utána a túlsó oldalra helyezve az eszköz töltődjön.

A töltő alumíniumból és műanyagból készült, és öt wattos teljesítménnyel dolgozik.

Az eszköz kerekítve negyven (39,99) dollárba, vagyis átszámítva nagyjából tizenkétezer forintba kerül, és 2021 októberétől kapható az Egyesült Államokban és a világ más országaiban, de arról egyelőre nincs információ, hogy nálunk mikortól lehet majd beszerezni.

(Fotó: Getty Images Hungary)

További cikkek a témában:

Hamarosan zöld energiát is lehet vásárolni az IKEA-ban A Strömma előfizetők számára meghatározott díjért cserébe garantáltan zöld forrásokból fog érkezni az áram a Nord Pool energiatőzsdén keresztül.

Asztalnak álcázott légtisztító berendezés az IKEA-tól Az IKEA Starkvind beltéri használatra fejlesztett, mobilról is működtethető légtisztító.

Valahogy így nézne ki, ha az autóink is olyanok lennének, mint az IKEA bútorai Egy képzőművészeti hallgató megtervezte a lapra szerelt Renault-t, amit úgy rakhatnánk össze, mint egy ruhásszekrényt. Íme a Höga.


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Vészesen közeleg a Q-nap, amikor minden rendszer feltörhetővé válik
Vészesen közeleg a Q-nap, amikor minden rendszer feltörhetővé válik
A Q-nap az az időpont, amikor a kvantumszámítógépek képesek lesznek feltörni a ma használt titkosítási módszereket. Ez pedig akár már jövőre is bekövetkezhet.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.