Telefontöltővé alakítja az asztalt és a polcot az IKEA új kütyüje

2021 / 09 / 22 / Perei Dóra
Telefontöltővé alakítja az asztalt és a polcot az IKEA új kütyüje
A cég azokra is gondolt, akik nem akarnak vagy nem tudnak  beruházni egy vadiúj bútorra: a termék szinte bármilyen fából vagy műanyagból készített borításra ráilleszthető, majd mobiltöltőként használható.

Az IKEA több szempontból sem tétlenkedett az elmúlt években, így a megszokott bútorkoncepciói mellett szorgosan bővíti azon kínálatát is, amiben vezeték nélküli töltés technológiáját támogató bútorok találhatók, magyarán azok mobiltelefonok töltőállomásaként is funkcionálnak.

A The Verge információi szerint a cég ráadásul azokra is gondolt, akik nem akarnak vagy nem tudnak  beruházni egy vadiúj bútorra: a termék szinte bármilyen fából vagy műanyagból készített borításra ráilleszthető, majd mobiltöltőként használható.

A Sjömärke nevet viselő kütyü lényegében bármilyen bútordarab, így mondjuk egy meglévő íróasztal lapjának aljára, vagy polcra felcsatlakoztatható, hogy utána a túlsó oldalra helyezve az eszköz töltődjön.

A töltő alumíniumból és műanyagból készült, és öt wattos teljesítménnyel dolgozik.

Az eszköz kerekítve negyven (39,99) dollárba, vagyis átszámítva nagyjából tizenkétezer forintba kerül, és 2021 októberétől kapható az Egyesült Államokban és a világ más országaiban, de arról egyelőre nincs információ, hogy nálunk mikortól lehet majd beszerezni.

(Fotó: Getty Images Hungary)

További cikkek a témában:

Hamarosan zöld energiát is lehet vásárolni az IKEA-ban A Strömma előfizetők számára meghatározott díjért cserébe garantáltan zöld forrásokból fog érkezni az áram a Nord Pool energiatőzsdén keresztül.

Asztalnak álcázott légtisztító berendezés az IKEA-tól Az IKEA Starkvind beltéri használatra fejlesztett, mobilról is működtethető légtisztító.

Valahogy így nézne ki, ha az autóink is olyanok lennének, mint az IKEA bútorai Egy képzőművészeti hallgató megtervezte a lapra szerelt Renault-t, amit úgy rakhatnánk össze, mint egy ruhásszekrényt. Íme a Höga.


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
OGA: az UFO-kat állítólag begyűjtő szervezet és az együttműködésük Amerika nagyvállalataival
OGA: az UFO-kat állítólag begyűjtő szervezet és az együttműködésük Amerika nagyvállalataival
A CIA alá tartozó OGA eddig világszerte legalább kilenc űrjárművet gyűjtött be – ebből kettő tökéletes állapotban van – állítja több tanú is. Mindettől nem függetlenül a Szenátus után most a Képviselőházon múlik az “UFO-törvény sorsa”, ami kihívásokkal néz szembe elsősorban annak kapcsán, hogy nehezményezik, hogy a magánszereplőknek is ki kellene adniuk a nem emberi intelligenciára utaló tárgyi és biológiai bizonyítékokat.
Jövőre ChatGPT-képzés indul egy magyar egyetemen
Jövőre ChatGPT-képzés indul egy magyar egyetemen
A kecskeméti Neumann János Egyetem az eddig online ChatGPT-kurzusokat kínáló magyar startuppal, a Promptmasterrel együtt indítja a szabadon választható képzést 2024 tavaszán.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.