Videón a Disney "szuper élethű" fénykardja 2021 / 05 / 04 / Felkai Ádám

Korábban már írtunk a Disney élethű fénykardjáról (KATT a cikkhez), amit a Disney Parks elnöke, Josh D’Amaro mutatott be a vállalat belsős videoértekezletén. A jelenlévők beszámolói alapján az eszköz valóban rendkívül élethűen működött, és az elnök ezért még azt is hozzátette, hogy az eszköz „valódi” – vagyis ez egy megjelenésében, és a penge felizzásában egy kifejezetten élethű „játékszer”. Erről pedig végre a saját szemünkkel is meggyőződhetünk. A linkelt cikkben összefoglaltuk a szabadalom alapján az eszköz működési elvét is, amely lényegében két „kihúzható zsebmérőszalagot” kombinál egy LED-sorral, és aktivál motor segítségével. Az új fénykard valószínűleg hamarosan elérhető lesz a Galaxy’s Edge Parkban. Ha pedig valakit egy vágásra is alkalmas fénykard érdekelne, arról ide kattintva olvashat. Kívánhatunk-e ennél többet ma, május 4-én, a Star Wars napján?
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Digit, Phoenix, Apollo - jönnek a robotmunkások, Magyarországra is
Digit, Phoenix, Apollo - jönnek a robotmunkások, Magyarországra is
Az Agility Robotics Digit gépe az Amazonnál dolgozik, de hamarosan munkába áll egy másik kereskedelmi ellátó cég raktáraiban is. A hozzá hasonló robotokat az árupakolás mellett autógyártók telepein használják egyre gyakrabban.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.