Videón a Disney "szuper élethű" fénykardja 2021 / 05 / 04 / Felkai Ádám

Korábban már írtunk a Disney élethű fénykardjáról (KATT a cikkhez), amit a Disney Parks elnöke, Josh D’Amaro mutatott be a vállalat belsős videoértekezletén. A jelenlévők beszámolói alapján az eszköz valóban rendkívül élethűen működött, és az elnök ezért még azt is hozzátette, hogy az eszköz „valódi” – vagyis ez egy megjelenésében, és a penge felizzásában egy kifejezetten élethű „játékszer”. Erről pedig végre a saját szemünkkel is meggyőződhetünk. A linkelt cikkben összefoglaltuk a szabadalom alapján az eszköz működési elvét is, amely lényegében két „kihúzható zsebmérőszalagot” kombinál egy LED-sorral, és aktivál motor segítségével. Az új fénykard valószínűleg hamarosan elérhető lesz a Galaxy’s Edge Parkban. Ha pedig valakit egy vágásra is alkalmas fénykard érdekelne, arról ide kattintva olvashat. Kívánhatunk-e ennél többet ma, május 4-én, a Star Wars napján?
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Mesterséges intelligencia alapú, képzeletbeli embereket kreál a Meta, amelyekkel beszélgethetünk
Mesterséges intelligencia alapú, képzeletbeli embereket kreál a Meta, amelyekkel beszélgethetünk
A Meta a Quest 3 megjelenésével egyre inkább elmossa a határokat a valódi és virtuális világ között, de a mesterséges intelligencia rendszereket több módon is felhasználja.
Az iPhone megalkotója a ChatGPT atyjával dolgozik együtt az okostelefonok utódján
Az iPhone megalkotója a ChatGPT atyjával dolgozik együtt az okostelefonok utódján
Jony Ive és az OpenAI vezérigazgatója, Sam Altman a hírek szerint olyan projekten dolgoznak, ami nyugdíjba küldhetné az okostelefonokat, a tervükre pedig már egymilliárd dolláros támogatást is sikerült szerezniük a japán SoftBanktől.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.