A CIA, a médium és az egymillió éves marsi civilizáció utáni nyomozás

2021 / 04 / 24 / Justin Viktor
A CIA, a médium és az egymillió éves marsi civilizáció utáni nyomozás
A világ hírszerző ügynökségei érthető módon mindent elkövetnek, hogy információhoz jussanak a konkurens országok vagy hatalmak tevékenységéről, terveiről. Ha a mostani hidegháborús történetünkben is csupán ennyi történt volna, abban nem is lenne semmi új, de a CIA egy egymillió évvel ezelőtti marsi civilizáció után indított nyomozást, médium bevonásával.

Égető információhiány

A hidegháború még javában tombolt, és atomfenyegetésekkel terhelt utolsó évtizedének feléhez közeledett, mikor amikor 1984-ben Langley-ben, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) központjában valakinek eszébe jutott, hogy nagy baj lehet, ha a néhány millió éve letűnt marsi civilizációról nem bővül sürgősen az USA-ban rendelkezésre álló információ. Vagy ha nem is így történt, de a végkövetkeztetés biztos, hiszen az adatgyűjtés programja elindult, már csak a hogyan volt kérdéses. 

A teljesen érthető  titkosítás alól nemrég feloldott dokumentumok szerint a választás egy médiumra esett, aki úgynevezett "távolbalátást" alkalmazott, már persze az adekvát időutazás mellett hogy betekintsen az egymillió évvel ezelőtti marsi környezetbe. 

A CIA nyolcvanas évekbeli tevékenysége az említett iratok szerint egyébként hemzseg a furcsa és ma már elképzelhetetlen kísérletektől és,projektektől, Uri Geller izraeli parafenomén komolyan vételétől az MK Ultra viselkedésbefolyásolásban utazó hírhedt programjáig. A cikkünkben szereplő mars-kutatást  (sic!) például abban a meggyőződésben végezték, hogy az emberi psziché képes utazni a téridőben.

"A Mars felfedezése" program

Szinte hihetetlen, hogy abban az országban, ami a NASA-t adta a világnak, egy másik komoly, állami szervezet ezzel a címmel indítson programot a fentebb vázolt eszközökkel, és mégis éppen ez történt. A konkrét megvalósítás során egy ügynök jelenlétében a médium "transzba esett", és elhagyva testét ellátogatott az ősi Mars bolygóra. Mindeközben folyamatosan beszámolt az ügynöknek a tapasztalatairól, aki közben:

"Jelentse a nyers adatokat! Csak a nyers adatokat!" - utasításokkal próbálta segíteni őt.

A médium először szokatlan geológiai formációkat és piramisokat látott a Mars poros felszínén, majd az idegenek keresésére indult.

"Csak nagyon nagy embereket látok. Vékonynak és magasnak tűnnek, de nagyon nagyok. Ah ... valamiféle furcsa ruhát viselnek" - hallgathatta a jobb sorsra érdemes segítő ügynök.

A további beszámoló szerint a néhai marsi civilizáció lakóit hatalmas ökológiai katasztrófa söpörhette el, bár egyes tagjai megpróbálták elhagyni a bolygót, hogy ne vesszen oda az egész faj. Mások a már említett piramisok belsejében kerestek volna menedéket egy közelgő, mindent elsöprő vihar elől, illetve a hibernálás gondolatával is kacérkodtak, és sajnos nem derült ki, hogy akkor most érdemes feltúrni a Mars vörös homokját az ott szunnyadó kapszulákat keresve, vagy erről végül letettek.

A CIA végül felfüggesztette az unaloműzésnek ezt a rendkívül kreatív formáját, miután 1995-ben arra a következtetésre jutottak, hogy "a távolbalátás nem eredményez olyan konkrét, kiértékelhető információt, ami a hírszerzés során értékelhető lenne”. A diplomatikus megfogalmazásról hétköznapi szóhasználatra lefordítva ez azt jelenti, hogy a természetfeletti világába tett utazás nem csak eredménytelen volt, de teljesen tudománytalan is. 

(Forrás: Slate Kép: Unsplash)

Ez is érdekelhet:

Orosz mérnökök UFO alakú léghajókat terveztek, 600 tonnát is megemelhetnek majd Az Aerosmena nevű orosz cég óriási teherszállító léghajókat építhet 2024-re, melyek megszólalásig hasonlítanak a sztereotip, mondhatni klasszikus UFO designra.

Légkör a Marson, avagy a kupolaváros titka Ahogy arról már mi is beszámoltunk, néhány éven belül újra ember léphet a Holdra, és itt vannak már a más bolygókon építendő állandó városok tervei is, de vajon valóban lesznek ilyen kupolavárosok?

Újraindíthatja az UFO-k utáni kutatást a Pentagon egy munkacsoporttal A Pentagon új munkacsoportot hozott létre az USA katonai repülőgépei által megfigyelt UFO-k kivizsgálására, két védelmi tisztviselő nyilatkozata szerint. Az UFO ügyben megszólaló kormányzati nyilatkozók óvatosak, de határozottan úgy vélik, hacsak Kína vagy Oroszország nem hajtott végre óriási technológiai ugrást, akkor nem vagyunk egyedül.


 


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
A történelem leghosszabb kukássztrájkja tragédiával kezdődött és Martin Luther King halálával végződött
A történelem leghosszabb kukássztrájkja tragédiával kezdődött és Martin Luther King halálával végződött
Miután 1968 februárjában Echol Cole és Robert Walker hulladékrakodó munkások életüket vesztették egy kukásautó szeméttömörítőjében, Memphisben hónapokon át minden nap az utcára vonultak a köztisztasági alkalmazottak, hogy emberhez méltóbb bánásmódot, valamint magasabb béreket és a szakszervezetük elismerését követeljék a kormányzattól. Az események azonban nem várt fordulatot vettek, mikor Martin Luther King az oldalukra állt.
Kiderült: ezért változik a római üveg idővel fotonikus kristállyá
Kiderült: ezért változik a római üveg idővel fotonikus kristállyá
A 2000 évig a föld alá temetett római üveg lassanként egy különös kristállyá alakul át, amiben rendkívül furán törik meg a fény – ez a fotonikus kristály, és a kutatók végre rájöttek, hogy miért történik ez a meglepő jelenség.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.