Azonosítatlan, kéken fénylő tárgy zuhant a vízbe Hawaiin

2021 / 01 / 05 / Felkai Ádám
Azonosítatlan, kéken fénylő tárgy zuhant a vízbe Hawaiin
Több szemtanú is látta, és videó is készült az esetről, hogy egy kéken izzó, repülő tárgy az óceánba csapódott Hawaiin. Nem sokkal később egy másik repülő tárgy is feltűnt az égen.

A hírről tudósító ABC11-nek a szemtanúk a következőket állították az esetről, melyről több videófelvétel is készült: a tárgy kéken izzott, gyorsan repült és nagyobb volt egy telefonpóznánál. Többen látták, hogy a tárgy mintha az óceánba csapódott volna, ám ez nem adott ki semmiféle hangot. Ekkor hívták a szemtanúk a segélyhívószámot, és mire a rendőrök kiértek, egy újabb fényesség tűnt fel az égen. Ez utóbbi fehér volt, és kisebb, mint az előző, de ugyanabból az irányból érkezett, mint a kék. A fehéren fénylő dolog elhaladt egy közeli város felett, majd eltűnt a látómezőről.

Az Egyesült Államok légügyi hatósága, a Federal Aviation Administration/FAA elmondta, hogy a helyi rendőrségtől bejelentést kaptak arról, hogy a közelben esetleg egy repülőgép zuhanhatott le. A hatóság ugyanakkor egy repülőt sem tart nyilván, amely arrafelé tűnt volna el a radarról, ahogy hiányzó gépekről sincs tudomásuk.

További cikkek a Rakétán:

Az USA Szenátusa nyilvánosságra hozná az összes UFO-észlelésekkel kapcsolatos dokumentumot Az Amerikai Egyesült Államok Szenátusának Hírszerzési Bizottsága azt szeretné, ha napvilágra kerülne minden olyan anyag, amit a Pentagon vagy a különböző titkosszolgálatok gyűjtöttek össze az azonosítatlan repülő tárgyakkal kapcsolatban.

Egyszerre két nagyon meredek teória is napvilágot látott az ufókkal kapcsolatban Az ufók már itt vannak a Földön, csak nem látjuk őket. Vagy mi magunk lennénk azok?

Mit tegyünk, ha összetalálkozunk egy földönkívülivel? Seth Shost, a SETI vezető csillagásza szerint azért nincs egyértelmű protokoll a negyedik típusú találkozásokra, mert az ősembereknek sem volt ilyenük arra az esetre, ha az USA légiereje megtámadná őket. A csillagászoknak ettől függetlenül mégis van ötletük egy efféle helyzetre.


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Az “új Concorde” – így emelkedett levegőbe a következő generációs szuperszonikus kereskedelmi gép
Az XB-1 a Concorde óta az első nem katonai szuperszonikus repülő, amely visszahozhatja a szuperszonikus kereskedelmi repülés korszakát. A gép most először emelkedett a magasba, amiről videó is készült.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.