Denver reptere és az Illuminátusok, avagy a polgári repülés egyik legnagyobb összeesküvés-elmélete

2021 / 06 / 08 / Justin Viktor
Denver reptere és az Illuminátusok, avagy a polgári repülés egyik legnagyobb összeesküvés-elmélete
Az összeesküvés-elméletek nem ismernek határokat, főképp ha az Illuminátusok is részei, miért épp egy 1995-ben megnyílt szimpla légiforgalmi reptér lenne kivétel?

Csak egy modern reptér...

A Denver International Airport, vagyis a denveri nemzetközi repülőtér ugyanakkor valóban sok tekintetben egyedülálló. Az alapterülete 140 négyzetkilométer, amivel ez az USA legnagyobb reptere, és nemzetközi viszonylatban is a második leghatalmasabb légikikötő. 5 kilométer hosszú föld alatti vasútvonala is van, mely az utazókat szállítja.

Tény: Denverben már ezt megelőzően is volt reptér, a Stapleton, azonban azt modernizálni kellett az új technológiák megjelenésével, mivel már nem felelt meg a légiközlekedés elvárásainak. A kifutók állapota miatt ráadásul rossz időben folyton késtek a járatok.

Konteósok: Az átépítésre persze semmi szükség nem volt, az más célokat szolgált. Az új kifutópályák ráadásul a levegőből nézve horogkeresztet formáznak.

Vagy több annál?

A repülőtér nagy csarnoka (Great Hall) közepének padlójába egy követ helyeztek el az átépítés során,mely alatt egy afféle időkapszula kapott helyet, benne üzenetekkel és a környék nevezetességeinek felsorolásával. Az időkapszulát 2094-ben nyitják majd ki.

A konteó szerint a repülőtér valójában az "új világrend" (New World Order) kiépítésének egyik centruma, amit egy olyan elit csoport irányít ami a kormányokat, a médiát és az ipart is a markában tartja. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az említett kőbe belevésett cég neve, mely az átépítés költségeinek egy részét állta, ez pedig nem más, mint a New World Airport Comission. Ugye milyen beszédes?

A hivatalos álláspont szerint a név Antonín Dvořák zeneszerző (1841-1904) Új világ szimfóniája nyomán került kiválasztásra. Még egy új világ, kettő-nulla.

Az obligát szabadkőművesek

A sokat emlegetett kövön továbbá szerepel a szabadkőművesek szimbóluma is, két Colorado államban működő páholy nevével egyetemben. A jel alatt az 1994 március 19-i dátum olvasható, melynek számjegyeit összeadva - ugye már le is esett mindenkinek - a szabadkőművesség beavatási szertartásainak legmagasabb fokára utaló 33-as számot kapjuk.

A repülőtér falait Leo Tanguma óriási festményei borítják, melyek a béke, az öröm és a természeti harmónia témáiban születtek, bár valóban akad rajtuk néhány furcsa részlet. Láthatunk koporsóban fekvő lányokat, vagy erdőtűz elől menekülő rémült gyerekeket, másutt egy egyenruhás szörnyeteg galambokat kaszabol a kardjával, a lábainál heverő gyerekek felett. Tanguma úgy nyilatkozott, hogy az emberi történelem során megtapasztalt szörnyűségekből és természetrombolásból merített, de végül az emberiség épp ezeken emelkedik majd felül, hogy maga mögött hagyja őket.

Ördögi design

A reptéren vannak még gótikus, szárnyas ördögpofájú vízköpők is, a barátságos design jegyében, odakint az épületek előtt pedig egy hatalmas - cikkünk nyitóképeként is körberetteghető -  kék lószobor riogatja az erre fogékonyakat, melynek külön konteós neve is van: Blucifer, vagyis szó szerint a Kékördög. Kicsit igazítva gyönyörű nyelvünkhöz pedig talán a "veresseggű ördög" lehetne a megfelelő átültetés, a musztáng szemei amúgy is vörös fényben izzanak. A ló - ezt már azért illik ilyenkor előre hangosan mondani - az apokalipszis negyedik lovára utal, melyen maga a halál lovagol. 

Amolyan "darkfact", hogy a Blucifer szobor megölte saját alkotóját a 65 éves Luis Jiménezt, aki éppen a szobron dolgozott, amikor egy meglazult darab ráesett és elvágott egy artériát a lábában, a férfi pedig a helyszínen elvérzett. A lovat később a fiai fejezték be.

A ló szemei egyébként Jiménez apja iránti tiszteletből lettek vörös LED-ekkel kialakítva, mivel a felmenő egy neoncső üzletet vezetett. A konteó hívei azt is tudni vélik, hogy az építkezés során sokkal több földet szállítottak el a reptérről, mint amennyit a bevallott föld alatti vasúti létesítmények indokolnak, így ott minden bizonnyal rejtélyes további szintek és ki tudja mire nem használt helységek lehetnek.

A konteósok tudják ezt is, ki más tudná. A föld alatt a gyíkemberek/UFO-pilóták/ellenzéki civilek számára épített koncentrációs táborok vannak (a nem kívánt rész törlendő). Majdnem kimaradt a világelit bunkere meteorbecsapódás vagy egyéb civilizáció-killer esemény esetére és az adekvát Illunimátusok HQ-ja.

Élelmes vezetőség

És akkor a slusszpoén. A reptér üzemeltetői is felültek a konteóvonatra és kiállítást rendeztek a reptér "titkos történetéről" és az Illunimátusokról, jó sok művészeti alkotással, afféle marketing akcióként. De nem ám amolyan statikus régimódi kiállítást, hanem jelmezes performanszokkal tarkított vetélkedőkkel tűzdelt fajtát, ahol a föld alatti létesítmények megtekintése a fődíj. A kiállítás plakátjain gyíkember szólítja meg az ara járót: "Mit csinálunk?" Majd választ is ad rá: "Átépítjük a reptiliánok járatait!"

(Forrás: Wikipédia Kép: Jennifer Boyer, DIA)

Ez is érdekelhet:

Kísérletek a hidegháború CIA-s macskáival, az ügynökök nem sokat cicáztak Ahol ember van, ott előbb utóbb macska is lesz, fogalmazhatnánk meg az élet egyik nagy igazságát. Erre juthattak a CIA stratégái is a hidegháború idején, amikor úgy érezték, hogy a macskáknak most már igazán ki kell venni a részüket a demokratikus világ megmentéséből. Megpróbáltak hát kiborg-kémeket faragni a cicákból.

A legénységgel tervezett szovjet Holdraszállás program titkai Valaha nem csupán az USA, de a néhai Szovjetunió is mindent elkövetett, hogy embert juttasson a Holdra. A történelmet ismerjük, tudjuk, hogy az USA nyerte ezt a versenyt. De vajon valóban mindent tudunk a szovjetek Holdprogramjáról? Egy sor frissen előkerült, ritka fotó alapján korántsem!

Egyesek azzal vádolják a Vatikánt és a Smithsoniant, hogy gigantikus méretű emberek létét titkolják Az interneten hemzsegnek az összeesküvés-elméletek, és miért éppen egy patinás tudományos társaság úszná meg, hogy az egyik középpontjába kerüljön?


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Gyereket evett az ősmadár a mai Lengyelország területén
Gyereket evett az ősmadár a mai Lengyelország területén
A feltárt gyermeki csontok annyira porózusak voltak, hogy ez alapján keresztülmehetett a madár emésztőrendszerén.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.