Három és fél perc alatt lehet feljutni egy hegycsúcsra a Gravity Industries jetpackjével 2022 / 05 / 19 / Palotai Nándor

Újabb látványos videóval demonstrálta a Gravity Industries, hogy milyen felhasználási területei lehetnek a cég jetpackjének. Mint arról már oldalunkon is írtunk , az eszközt már a holland, valamint a brit haditengerészet is tesztelte, a gyakorlatok során hajók elfoglalását szimulálták. A jetpacket jelenleg a brit légimentősök is tesztelik az angliai Lake District hegyvidékes területén. Az alábbi videóban a helyszín Helvellyn nevezetű 945 méteres hegycsúcsát hódítja meg a Gravity Industries jetpackje, ráadásul alig három és fél perc alatt teszi meg a légvonalban alig két kilométeres távot, miközben 670 méter magasságot is szerzett. A gyalogos hegyimentőknek ugyanennek az útvonalnak a megtétele 70 percbe telik, a légimentők viszont fel sem szállhatnak már a videón látható időben. Az "igazi Vasemberként" híressé vált cégalapító, tervező és jetpack-pilóta Richard Browninggal tavaly készítettünk interjút . (Fotó: Stuart Boulton / GNAAS)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Elon Musk ismét arra utalt, hogy a Tesla repülő autót épít
Elon Musk ismét arra utalt, hogy a Tesla repülő autót épít
"Olyasmit készítünk, ami már nem is igazán autó" - mondta Musk a napokban az új Tesla Roadsterről, amit a tervek szerint még idén bemutatnak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.