Három és fél perc alatt lehet feljutni egy hegycsúcsra a Gravity Industries jetpackjével 2022 / 05 / 19 / Palotai Nándor

Újabb látványos videóval demonstrálta a Gravity Industries, hogy milyen felhasználási területei lehetnek a cég jetpackjének. Mint arról már oldalunkon is írtunk , az eszközt már a holland, valamint a brit haditengerészet is tesztelte, a gyakorlatok során hajók elfoglalását szimulálták. A jetpacket jelenleg a brit légimentősök is tesztelik az angliai Lake District hegyvidékes területén. Az alábbi videóban a helyszín Helvellyn nevezetű 945 méteres hegycsúcsát hódítja meg a Gravity Industries jetpackje, ráadásul alig három és fél perc alatt teszi meg a légvonalban alig két kilométeres távot, miközben 670 méter magasságot is szerzett. A gyalogos hegyimentőknek ugyanennek az útvonalnak a megtétele 70 percbe telik, a légimentők viszont fel sem szállhatnak már a videón látható időben. Az "igazi Vasemberként" híressé vált cégalapító, tervező és jetpack-pilóta Richard Browninggal tavaly készítettünk interjút . (Fotó: Stuart Boulton / GNAAS)
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.