Hogyan néz ki az eldobható fényképezőgépek digitális utódja?

2023 / 12 / 26 / Raketa.hu
Hogyan néz ki az eldobható fényképezőgépek digitális utódja?
A Rakéta szerzői rendszeres vendégei a radiocafé 98.0 Kávézó a világ végén című műsorának. Az év utolsó adásának középpontjában 2023 legérdekesebb technológiai hírei álltak, ezekről beszélgetett a két műsorvezető, McMenemy Márk és Marvin, vendégükkel, Robbal, és kollegánkkal, Pőcze Balázzsal.

Mielőtt azonban kivesézték volna a kiválasztott híreket, Márk a Petőfi Irodalmi Múzeum munkatársát faggatta arról, hogy mi köze Madách Imre Az ember tragédiájának a klímaváltozáshoz - ugyanis az író születésének kétszázadik évfordulóján erről nyílt kiállítás Budapest belvárosában. Ezt követően ha nem is a legfontosabb, de a négy műsorvezető által legizgalmasabbnak tartott, a Rakétán megjelent hírek következtek, másfél órán át. Szó esett a mesterséges intelligenciák trenírozásához használt alkotások szerzői jogairól, az Airbnb-betiltásokról Lisszabontól New Yorkig, de arról is, hogy vajon kinek kéne egy ingyen tévékészülék, ha alatta egy plusz képernyőn folyamatosan reklámok futnának, vagy hogy hogyan néz ki az eldobható fényképezőgépek mai, sokkal fenntarthatóbb, digitális leszármazottja.

(Borítókép: Flashback Kickstarter/Raketa.hu)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Magától feloldódik és eltűnik az agyban a homokszem méretű implantátum
Magától feloldódik és eltűnik az agyban a homokszem méretű implantátum
Egészen apró, agyba ültethető érzékelőt fejlesztettek kínai kutatók, ami vezetékek nélkül működik és néhány hét alatt lebomlik a testben.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.