Hogyan változtatták óriási szivaccsá Los Angelest?

2024 / 03 / 05 / Raketa.hu
Hogyan változtatták óriási szivaccsá Los Angelest?
A Rakéta szerzői rendszeres vendégei a radiocafé 98.0 Kávézó a világ végén című műsorának. Február utolsó adásában az elmúlt hetek legizgalmasabb, a fenntarthatósággal és a jövővel kapcsolatos híreiről beszélgetett a műsorvezető, McMenemy Márk és kollegánk, Pőcze Balázs.

Ahogyan azt elmúlt hetekben megszokhattuk, a Kávézó a világ végén minden második adását annak szenteli McMenemy Márk és műsorvezető-társa, Marvin, hogy a Rakéta újságíróival közösen átbeszéljenek néhány újdonságot a technológia és a tudomány világából. Február 26-án a legfontosabb hír természetesen az volt, hogy Amerika több mint fél évszázad után visszatért a Holdra, amikor az első, magánvállalat által épített űreszköz leszállt a bolygóra. Ezután szó esett arról, hogy a Google miért és hogyan fogja az űrből figyelni a Földön szivárgó metánt, hogyan térképezi fel a Seabed 2030 nevű projekt a tengerfeneket, ahogyan arról is, hogy hogyan lett óriási szivacs Los Angelesből. A műsor végén pedig a közösségi média és a fiatalok terhelt kapcsolatáról, de még az egyre terjedő szexbábukról is beszélgettek a műsorvezetők.

(Fotó: Veriret/Unsplash/Rakéta.hu)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A robotkutya bármilyen körülmények között talpra áll
A robotkutya bármilyen körülmények között talpra áll
A Deep Robotics alapos tesztelésnek vetette alá az általuk fejlesztett négylábú robotot, de a gép jól vette az akadályokat.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.