Hűtő, bútor, óriástévé: már ezeket is haza lehet vinni Budapesten a GreenGóval

2021 / 11 / 11 / Rácz Tamás
Hűtő, bútor, óriástévé: már ezeket is haza lehet vinni Budapesten a GreenGóval
GreenGo CarGo néven nagy rakterű elektromos furgonok kölcsönzésével bővítette szolgáltatáskörét a fővárosi autómegosztó.

A GreenGo elektromos Volkswagen Up-jai igazán praktikus autók, ha személyszállításról van szó a fővárosban, de költözésnél, nagyobb bútorok vásárlásánál, méretesebb cuccok szállításánál valami nagyobbra van szükség. Mostantól a budapestiek ilyen esetekben is megoldhatják a logisztikát az autómegosztó szolgáltatásával, mert a GreenGo beállított a flottába néhány furgont is. Természetesen ezek az autók is elektromos hajtásúak, nem szennyezik a levegőt a fővárosban.

A Kangoo Z.E.-t személyautó és kishaszonjármű változatban is gyártja a Renault. Utóbbi a Kangoo hosszított tengelytávú változatának villamosított verziója, 4,6 köbméteres, 186×122×125 centis raktérrel, amellyel átlósan jóval két méter feletti hosszú dolgokat is el lehet vinni. A GreenGo Cargo névre keresztelt autók percdíja nem tér el a személyautókétól, napidíjuk viszont kicsivel magasabb: 24 órára Green csomagban 15 990 Ft, Green Plus csomagban 13 490 Ft, Green Premium csomagban pedig 12 990 Ft.

A GreenGo Cargókat a szolgáltatás mobilappjának térképén narancssárga színnel jelölt 4 új Extra Zónájának egyikében lehet felvenni és letenni (a Nyugatinál, a Corvinnál, a Széll Kálmán térnél vagy a Móricz Zsigmond körtérnél).

További cikkek a témában:

Évente 1800 kilométert is meg tud tenni hálózati töltés nélkül a Toyota új elektromos autója A világ legnagyobb autógyártója pénteken mutatta be a bZ4X SUV-ot, ami a Toyota első olyan modellje, ami kifejezetten elektromos autónak készült.

"Az EV-piac többi szereplőjének ideje felébredni" - megjött a Tesla régóta várt kihívója, a Lucid Air "Tesla gyilkos" - halljuk újra és újra évek óta a Lucid Airről, ami öt évvel az első prototípus bemutatása után idén szeptemberben végre gyártásba került. Az amerikai szakújságírók már ki is próbálhatták az autó legerősebb és legnagyobb hatótávolságú változatának számító Dream Editiont, és az első visszajelzések több mint biztatóak.

Soha többé nem kell üzemanyagra költeni, jön a napelemekkel felszerelt városi kisautó A Squad mindössze kétmillió forintba kerül, és a tetején elhelyezett napelemeknek köszönhetően napi húsz kilométert is meg tud tenni anélkül, hogy valaha tölteni kéne.


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A halaknak valóban nincs hasznára a bicikli, nekünk viszont igen – akár a víz alatt is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.