Ingyenes, böngésző alapú játék 2020-ról

2021 / 01 / 19 / Felkai Ádám
Ingyenes, böngésző alapú játék 2020-ról
Super Mario stílusában ugrándozhatjuk végig az előző, egyáltalán nem könnyű évet ebben a rövid, ingyenes, nem túl nehéz, de annál szórakoztatóbb játékban.

A 2020 Game egy oldalra haladós platformer, amelyben balról jobbra kell futnunk, és közben elkerülnünk a csapdákat. A játékot néhány perc alatt végigvihetjük, és bepillanthatunk abba, hogy mi vár ránk 2021-ben, ami... De ez legyen meglepetés! A lényeg, hogy pompás pixelgrafika és megbízható irányítás mellett küzdhetjük le az akadályokat. A játékkal még telefonon, érintőképernyővel is el lehet boldogulni simán, jómagam is úgy vittem végig. Nem csak vicces, de a segítségével felidézhetjük az elmúlt évet, amely során annyi minden történt, hogy könnyű elfeledkezni például az ausztrál tűzvészről, ahogy nosztalgikus mosollyal idézhetjük fel a vécépapír-felvásárlási lázat is. Sajnos a mozik, edzőtermek továbbra is zárva vannak, de akad még TikTok, és az elnöki hajrá is lezárult végül az USA-ban – ezeket az eseményeket a játék mind lereagálja. Ha valaki azonban mégsem boldogulna, vagy csak nevetne egyet, az nézze meg a lenti végigjátszást:

A játékot Max Garkavyy fejlesztette teljesen egyedül körülbelül fél év alatt, és ha tetszett, a végén kisebb összeget is felajánlhatunk az alkotónak.

Ez is érdekelhet:

A szuperhősök köztünk járnak, avagy ők voltak 2020 legmeghatározóbb női A BBC 2013 óta minden évben közzéteszi "100 Nő" elnevezésű, környezetükre jelentős pozitív hatást gyakorló nők listáját, ami idén is mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy merítsünk erőt csodálatos teljesítményeikből, gondolataikból.

2020-ra sem lettünk a majmok bolygója, pedig a jóslatok erről (is) szóltak Legyünk őszinték: az emberek ősidők óta odavannak a jóslatokért, pláne, ha azok be is igazolódnak. (Ugye senkinek sem kell bemutatnunk Nostradamus látnoki feljegyzéseit?) Ezúttal olyan furcsa, vicces vagy épp ijesztő jóslatokból válogattunk, amiknek mostanra elvileg be kellett volna következniük. (Bár némelyik esetén ehhez igen közel járunk.)

A legjobbnak ígérkező scifi és tudományos filmek, televíziós sorozatok 2021-ben 2020-ban érthető okokból nem sűrűn voltunk moziban, azonban az előttünk álló évben ez remélhetőleg megváltozik. Számos izgalmas mozi és tévéfilm érkezik majd, mi értelemszerűen a tudományos művekből és a tudományos-fantasztikum legjobb meséiből válogattunk ajánlót.


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan tudják használni a szolgáltatást.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Mikrofarmokkal tervez újfajta életmódot divatba hozni egy amerikai cég
Mikrofarmokkal tervez újfajta életmódot divatba hozni egy amerikai cég
Az árát nehezen hozza be, de állandóan kéznél lévő, vegyianyagmentes zöldségeket biztosít a bárhol elhelyezhető mikrofarm, ami az öntözésen kívül önállóan működik.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.