Ingyenes, böngésző alapú játék 2020-ról

2021 / 01 / 19 / Felkai Ádám
Ingyenes, böngésző alapú játék 2020-ról
Super Mario stílusában ugrándozhatjuk végig az előző, egyáltalán nem könnyű évet ebben a rövid, ingyenes, nem túl nehéz, de annál szórakoztatóbb játékban.

A 2020 Game egy oldalra haladós platformer, amelyben balról jobbra kell futnunk, és közben elkerülnünk a csapdákat. A játékot néhány perc alatt végigvihetjük, és bepillanthatunk abba, hogy mi vár ránk 2021-ben, ami... De ez legyen meglepetés! A lényeg, hogy pompás pixelgrafika és megbízható irányítás mellett küzdhetjük le az akadályokat. A játékkal még telefonon, érintőképernyővel is el lehet boldogulni simán, jómagam is úgy vittem végig. Nem csak vicces, de a segítségével felidézhetjük az elmúlt évet, amely során annyi minden történt, hogy könnyű elfeledkezni például az ausztrál tűzvészről, ahogy nosztalgikus mosollyal idézhetjük fel a vécépapír-felvásárlási lázat is. Sajnos a mozik, edzőtermek továbbra is zárva vannak, de akad még TikTok, és az elnöki hajrá is lezárult végül az USA-ban – ezeket az eseményeket a játék mind lereagálja. Ha valaki azonban mégsem boldogulna, vagy csak nevetne egyet, az nézze meg a lenti végigjátszást:

A játékot Max Garkavyy fejlesztette teljesen egyedül körülbelül fél év alatt, és ha tetszett, a végén kisebb összeget is felajánlhatunk az alkotónak.

Ez is érdekelhet:

A szuperhősök köztünk járnak, avagy ők voltak 2020 legmeghatározóbb női A BBC 2013 óta minden évben közzéteszi "100 Nő" elnevezésű, környezetükre jelentős pozitív hatást gyakorló nők listáját, ami idén is mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy merítsünk erőt csodálatos teljesítményeikből, gondolataikból.

2020-ra sem lettünk a majmok bolygója, pedig a jóslatok erről (is) szóltak Legyünk őszinték: az emberek ősidők óta odavannak a jóslatokért, pláne, ha azok be is igazolódnak. (Ugye senkinek sem kell bemutatnunk Nostradamus látnoki feljegyzéseit?) Ezúttal olyan furcsa, vicces vagy épp ijesztő jóslatokból válogattunk, amiknek mostanra elvileg be kellett volna következniük. (Bár némelyik esetén ehhez igen közel járunk.)

A legjobbnak ígérkező scifi és tudományos filmek, televíziós sorozatok 2021-ben 2020-ban érthető okokból nem sűrűn voltunk moziban, azonban az előttünk álló évben ez remélhetőleg megváltozik. Számos izgalmas mozi és tévéfilm érkezik majd, mi értelemszerűen a tudományos művekből és a tudományos-fantasztikum legjobb meséiből válogattunk ajánlót.


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezekben az automatákban lehet majd visszaváltani az italos palackokat január 1-től
Ezekben az automatákban lehet majd visszaváltani az italos palackokat január 1-től
A vásárló az üveg visszaváltása után eldöntheti, hogy szeretné visszakapni a betétdíj összegét: kérhet levásárolható ajándékutalványt, adományozhatja jótékony célra a visszajáró pénzt, vagy egy mobilalkalmazással visszautalhatja a bankszámlájára az összeget.
Holnap kezdődik az ENSZ éghajlatváltozási csúcstalálkozója, nagy a feszültség a COP28 körül
Holnap kezdődik az ENSZ éghajlatváltozási csúcstalálkozója, nagy a feszültség a COP28 körül
A Dubajban rendezett klímakonferencián a világ 198 országának államfői, valamint közel 70 ezer küldött vesz majd részt. A klímaválság kapcsán a tét talán nagyobb, mint valaha, így nagy a nyomás a döntéshozókon.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.