iPhone 12 Pro Max helyett almás joghurtot küldött az Apple egy nőnek

2021 / 03 / 07 / Perei Dóra
iPhone 12 Pro Max helyett almás joghurtot küldött az Apple egy nőnek
Noha az internetes rendelés modern korunk egyik legnagyszerűbb vívmánya, időnként sajnos benne van a pakliban, hogy az ember nem azt kapja, amire számít. Különösen most, hogy a világjárványnak köszönhetően szinte mindent online rendelünk, így Többek mobiltelefont is. Egy kínai nő példája azonban megmutatja milyen is az, amikor balul sül el a dolog.

A szerencsétlenül járt vásárló az Apple hivatalos oldalán adta le rendelését, méghozzá egy ezerötszáz dollárt meghaladó iPhone 12 Pro Maxra, majd izgatottan várta annak érkezését egy, a lakóhelyéhez közeli csomagautomatába. A küldemény átvétele után azonban gyorsan lefagyott a mosoly az arcáról.

Almás csúcsmobil helyett ugyanis egy doboz almás joghurt lapult a dobozban.

A nőnek több se kellett, azonnal képeket készített amiket megosztott a Weibo kínai közösségi oldalon. A gyanú szerint nem az Apple hibázott, a szállításkor cserélhették tejtermékre a telefont.

A szállítást végző kínai Express Mail Service vizsgálatot indított az ügyben, ahogy az Apple is megtette a szükséges lépéseket. Egy szakértő szerint még az is előfordulhatott, hogy a nő tökéletesen felépített, ám hamis Apple oldalra adta le rendelését. A cég ezért azt javasolja, hogy fizetés előtt mindenki győződjön meg róla, hogy autentikus felületen rendel-e, a csomagot pedig a futár előtt nyissa ki.

További cikkek a témában:

Hova forduljunk, ha átvert minket a külföldi webáruház? Internetről rendelni ma már majdnem ugyanolyan egyszerű és biztonságos, mintha besétálnánk egy boltba, és a kasszánál kifizetnénk az árut, de néha mégis előfordul, hogy a csomagunk nem érkezik meg, esetleg hibás árut kapunk, vagy nem azt kapjuk, amit eredetileg rendeltünk.

Felborogatott autók, tönkretett gépek - az Apple lehet az iPhone üzemben történtek felelőse A munkások kevesebb pénzt kaptak, mint amennyiben megállapodtak.

Nagyképű vagyok, ha mindig megveszem a legújabb iPhone-t? Miután az Apple tavaly bemutatta az iPhone 12-t, becslések szerint már az első huszonnégy órában kétmillió rendelés érkezett a készülékre: pszichológusok szerint négy ok miatt akkor sem tudunk ellenállni a csábításnak, ha még az előző telefonjuk is kifogástalanul működik.

 

(Fotó: Pixabay)


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Hány ember élt eddig összesen a világon?
Hány ember élt eddig összesen a világon?
"Ahány ember él ma, mind mögött harminc szellem sorakozik; ez az élők és holtak számaránya. Az idők hajnala óta nagyjából-egészéből százmilliárd ember taposta a Föld nevű bolygót." - írta Arthur C. Clarke az 1968-ban megjelent Űrodisszeia című könyvének nyitányában. Igaza volt az írónak? És hogyan változtak azóta a becslések?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.