iPhone 12 Pro Max helyett almás joghurtot küldött az Apple egy nőnek

2021 / 03 / 07 / Perei Dóra
iPhone 12 Pro Max helyett almás joghurtot küldött az Apple egy nőnek
Noha az internetes rendelés modern korunk egyik legnagyszerűbb vívmánya, időnként sajnos benne van a pakliban, hogy az ember nem azt kapja, amire számít. Különösen most, hogy a világjárványnak köszönhetően szinte mindent online rendelünk, így Többek mobiltelefont is. Egy kínai nő példája azonban megmutatja milyen is az, amikor balul sül el a dolog.

A szerencsétlenül járt vásárló az Apple hivatalos oldalán adta le rendelését, méghozzá egy ezerötszáz dollárt meghaladó iPhone 12 Pro Maxra, majd izgatottan várta annak érkezését egy, a lakóhelyéhez közeli csomagautomatába. A küldemény átvétele után azonban gyorsan lefagyott a mosoly az arcáról.

Almás csúcsmobil helyett ugyanis egy doboz almás joghurt lapult a dobozban.

A nőnek több se kellett, azonnal képeket készített amiket megosztott a Weibo kínai közösségi oldalon. A gyanú szerint nem az Apple hibázott, a szállításkor cserélhették tejtermékre a telefont.

A szállítást végző kínai Express Mail Service vizsgálatot indított az ügyben, ahogy az Apple is megtette a szükséges lépéseket. Egy szakértő szerint még az is előfordulhatott, hogy a nő tökéletesen felépített, ám hamis Apple oldalra adta le rendelését. A cég ezért azt javasolja, hogy fizetés előtt mindenki győződjön meg róla, hogy autentikus felületen rendel-e, a csomagot pedig a futár előtt nyissa ki.

További cikkek a témában:

Hova forduljunk, ha átvert minket a külföldi webáruház? Internetről rendelni ma már majdnem ugyanolyan egyszerű és biztonságos, mintha besétálnánk egy boltba, és a kasszánál kifizetnénk az árut, de néha mégis előfordul, hogy a csomagunk nem érkezik meg, esetleg hibás árut kapunk, vagy nem azt kapjuk, amit eredetileg rendeltünk.

Felborogatott autók, tönkretett gépek - az Apple lehet az iPhone üzemben történtek felelőse A munkások kevesebb pénzt kaptak, mint amennyiben megállapodtak.

Nagyképű vagyok, ha mindig megveszem a legújabb iPhone-t? Miután az Apple tavaly bemutatta az iPhone 12-t, becslések szerint már az első huszonnégy órában kétmillió rendelés érkezett a készülékre: pszichológusok szerint négy ok miatt akkor sem tudunk ellenállni a csábításnak, ha még az előző telefonjuk is kifogástalanul működik.

 

(Fotó: Pixabay)


Gamernek keresel karácsonyi ajándékot? Mondjuk a tuti tippeket!
Ha nem szoktál játszani, akkor gamer barátodnak vagy családtagodnak karácsonyi ajándékot választani extra kihívást jelent, ezért az Acer segítségével mondunk öt tippet, amivel sikert arathatsz.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
A testen belül lehet három dimenzióban nyomtatni ezzel az ultrahang alapú eljárással
A testen belül lehet három dimenzióban nyomtatni ezzel az ultrahang alapú eljárással
Képzeljünk el egy világot, ahol az implantációk behelyezése, törött csontok kezelése komoly műtéti beavatkozás helyett lényegében annyit jelent, hogy az implantációt befecskendezzük a testbe, ahol az felveszi a szükséges alakot! A mostani fejlesztés épp ezt teszi egyszer lehetővé.
Mekkora eséllyel tart az emberi evolúció egy új faj kialakulásának az irányába?
Mekkora eséllyel tart az emberi evolúció egy új faj kialakulásának az irányába?
Fajunk 300 ezer évvel egyedüli emberfaj lett a bolygón, az viszont nehéz kérdés, hogy éppen egy új faj kialakulásának az irányába tart-e az evolúciónk. Ennek oka, hogy bizonyos tényezők ebbe az irányba mutatnak, míg mások épp az ellenkezőbe. Elmondjuk, milyen körülmények esetén alakulhatna ki belőlünk egy új faj.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.