Valódi "Vasemberek" érkeztek a Királyi Haditengerészet hajójára

2022 / 10 / 10 / Bobák Zsófia
Valódi
A rakétahátizsákkal való érkezésnél nincs is hatásosabb belépő.

A Gravity Industries Jet Suitjával repülő Alex Wilson és Richard Browning, a cég alapítója, a lehető leglátványosabb módon érkeztek meg az Atlantic Future Fórumra, ahol szeptember 28-án és 29-én politikusok, katonai vezetők és az ipar kiemelt szereplői gyűltek össze megvitatni az elkövetkező évtizedek technológiai fejlesztéseit és jövőjét. Az esemény témájának szempontjából éppen az alkalomhoz illőnek bizonyult a rakétahátizsákkal való belépő, amelyre a Brit Királyi Haditengerészet hajójának, az HMS Queen Elizabethnek fedélzetén került sor.

Nem ez volt azonban az első alkalom, hogy a Gravity Industries munkatársai ilyen speciális módon közelítették meg a hajót: egy korábbi esemény során, három évvel ezelőtt Browning szintén rakétahátizsákkal felszerelve szállt fel a hajóról, mikor az Annapolisban horgonyzott le az akkori Atlantic Future Fórum során. Arra a demonstrációra mindössze két évvel azután került sor, hogy a céget megalapították, de időközben már számtalan más helyen is bizonyítták, hogy a Jet Suittal való közlekedés alkalmas lehet katonai vagy akár mentési feladatok kivitelezésére is.

(Fotó: Gravity Industries)

Magyarországon repkedett az "igazi Vasember", aki azt is elárulta, miért nem fogunk rakétahátizsákkal menni a boltba A Gravity Industries alapítóját a Brain Baron kaptuk el egy rövid interjúra, amelynek során beszélt a repülő emberekkel rendezett versenysorozatról és arról is, miért nem tervezne repülő motort.


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Gamernek keresel karácsonyi ajándékot? Mondjuk a tuti tippeket!
Ha nem szoktál játszani, akkor gamer barátodnak vagy családtagodnak karácsonyi ajándékot választani extra kihívást jelent, ezért az Acer segítségével mondunk öt tippet, amivel sikert arathatsz.
A testen belül lehet három dimenzióban nyomtatni ezzel az ultrahang alapú eljárással
A testen belül lehet három dimenzióban nyomtatni ezzel az ultrahang alapú eljárással
Képzeljünk el egy világot, ahol az implantációk behelyezése, törött csontok kezelése komoly műtéti beavatkozás helyett lényegében annyit jelent, hogy az implantációt befecskendezzük a testbe, ahol az felveszi a szükséges alakot! A mostani fejlesztés épp ezt teszi egyszer lehetővé.
Utánunk gurul a napelem, hogy bárhol energiához jussunk
Utánunk gurul a napelem, hogy bárhol energiához jussunk
A robot elkíséri az embert a túrákra és kiválasztja a legoptimálisabb helyet és pozíciót a minél jobb energiatermeléshez.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.