Mi a közös a Cybertruckok visszahívásában és a TikTok betiltásában?

2024 / 05 / 07 / Raketa.hu
A Rakéta szerzői rendszeres vendégei a radiocafé 98.0 Kávézó a világ végén című műsorának. Április utolsó adásában újra a legizgalmasabb, a fenntarthatósággal és a jövővel kapcsolatos hírekről beszélgettek a műsorvezetők, McMenemy Márk és Marvin, kollegánkkal, Pőcze Balázzsal.

Ahogyan azt elmúlt hetekben megszokhattuk, a Kávézó a világ végén minden második epizódját annak szenteli McMenemy Márk és műsorvezető-társa, Marvin, hogy a Rakéta újságíróival közösen átbeszéljenek néhány újdonságot a technológia és a tudomány világából. Április végén újra a mesterséges intelligencia és a politikusok szolgáltatták a legtöbb hírt: miközben milliók nézték meg az MI-alkotta, kamu Bond-trailert, a korszakalkotónak szánt AI Pinről kiderült, hogy az első verziója csúfosan megbukott, Drake pedig megidézte Tupac hangját, aztán az egykori rapper ügyvédei hatására gyorsan fel is hagyott az egésszel. Amerikában a törvényhozás után Biden elnök is aláírta a TikTok betiltását, bár azt nem tudni, hogy pontosan mi fog történni ennek hatására, Európában előírták a jótálláson túli szervizelést, a Cybertruckokat pedig visszahívták a szervizekbe egy kis sufnituningra.


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Okos súlyzó súly nélkül – különleges otthoni edzést ígér a GymBars PRO
Okos súlyzó súly nélkül – különleges otthoni edzést ígér a GymBars PRO
A GymBars Pro a gyártó ígérete szerint egy komplett "hordozható okos konditermet" ad a felhasználók kezébe.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.