Meglepő trükkökre képes a Mercedes új elektromos autója 2022 / 05 / 26 / Bobák Áron

Bár megjelenésre nem annyira extrém, mint a néhány napja leleplezett elektromos AMG tanulmányautó, a 2024-ben érkező EQG-nek is van néhány látványos trükk a tarsolyában. Ezek közül is az egyik legérdekesebb, hogy az SUV képes lesz egy helyben állva is megfordulni, amely képessége a hajtásrendszerre vezethető vissza. Mivel a kerekeket hajtó elektromos motorok külön-külön vezérelhetőek, így azt is meg lehet oldani, hogy a hátsó kerekek az egyik, míg az elsők a másik irányba forduljanak, ezzel téve lehetővé a tankokra jellemző fordulást. Az elektromos G-osztálynak szüksége is lesz az efféle látványos megoldásokra, hiszen egy meglehetősen kompetitív területre érkezik, ahol - a tágabb konkurenciát nézve - 2024-re már ott lesz a Tesla, a Ford, a Chevrolet, a General Motors és a Rivian is - utóbbi egyébként 2019-ben szintén bemutatott egy hasonló trükköt az R1T-vel, ám a funkciót a szériamodellben egyelőre nem tették elérhetővé. (Car and Driver)
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Gyereket evett az ősmadár a mai Lengyelország területén
Gyereket evett az ősmadár a mai Lengyelország területén
A feltárt gyermeki csontok annyira porózusak voltak, hogy ez alapján keresztülmehetett a madár emésztőrendszerén.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.