A Huawei elindítja magyarországi webáruházát december elején

2021 / 11 / 25 / Bobák Zsófia
A Huawei elindítja magyarországi webáruházát december elején
A Huawei Store-ban a gyártó fogyasztói üzletágának minden terméke elérhető lesz, ingyenes kiszállítással és a hírlevélre feliratkozók számára nagy kedvezményekkel.

A kínai gyártó magyar nyelvű webshopjában, a huawei-store.hu oldalon lehet december elejétől megrendelni a Huawei termékeit, beleértve az okostelefonokat, fülhallgatókat, okosórákat, okosmérlegeket és más kiegészítőket, a megrendelt termékeket pedig ingyenesen kiszállítják a vásárlóknak. A honlapon az e-mail címünk megadása után feliratkozhatunk a cég hírlevelére is, ebben az esetben egyrészt egy nyereményjátékban vehetünk részt, amelyben főnyereményként kisorsolnak egy Nova 9 telefont, ezenkívül két darab MatePad 11-et, három WatchGT 3-at és még több más terméket is, másrészt 150 ezer forintos kedvezmény is jár, amelyet vásárlási utalvány formájában kaphatunk kézhez feliratozás után. A honlap információ szerint a nyitás időpontja hét és fél nap múlva érkezik el, a nyereményeket az első napon sorolják majd ki.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a Huaweit nehéz helyzetbe hozta az amerikai kereskedelmi embargó mellett az is, hogy a készülékeiken nem érhetőek el a Google szolgáltatásai, márpedig ezek nélkül nem könnyű feladat a vásárlói igényeknek eleget tenni Európában, ezért a gyártó az elmúlt időkben lemaradt más cégek mögött az eladási statisztikák tekintetében. A Magyarországi statisztikák szerint a Huawei nem szerepel az első öt legnépszerűbb okostelefon márka listáján, ezeken a helyeken a Samsung, a Xiaomi, az Apple, az Oppo és a HMD Global áll, ez utóbbi vállalat gyártja a Nokia telefonokat.

A Huawei azonban nemcsak a fogyasztói üzletágára támaszkodik, emellett sok más területen is fejlesztéseket tervez, nemrégen bemutatták a önvezető kerékpárjukat, felröppentek a hírek egy saját elektromos autó terveiről is és nemrégen megjelent a kínai Changan autógyártó új modellje, az Avatr 11 is, amelyet a Huawei önvezető technológiájával szereltek fel.

(Fotó: Getty Images/VCG)

További cikkek a témában:

Új telefonnal tért vissza Európába a Huawei Elsőre ugyan meglepőnek tűnhet, hogy a kínai gyártó a csúcskategóriás P50 helyett a jóval olcsóbb Nova 9-cet küldi inkább boltokba a kontinensen, de ha közelebbről megvizsgáljuk a Huawei jelenlegi helyzetét, akkor világos, hogy ez volt a helyes döntés.
Kihagyott ziccer, de bombagól is lehet még a Huawei Watch 3 Pro A Huawei Watch 3 Pro a kínai gyártó korábbi okosóráihoz hasonlóan kitűnő választás bármilyen sporthoz, emellett több helyzetben a telefonunkat is kiválthatja. Az ára miatt viszont mindenképpen érdemes átgondolni, mielőtt a vásárlás mellett döntenénk.
A pandémia alatt megtáltosodott az európai e-kereskedelem Egy friss kutatásban Európa-szerte tízezer fogyasztó vallott vásárlási szokásairól, miközben a kutatók arra keresték a választ, hogy a világjárvány milyen hatással bírhat a keresletre az elkövetkező évek során.


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Tudtad, hogy a telefonod képes feliratozni mindent, ami elhangzik körülötted?
Tudtad, hogy a telefonod képes feliratozni mindent, ami elhangzik körülötted?
Ez a mai világban akár ijesztőnek is hathat, pedig a Google által kifejlesztett Azonnali átírás alkalmazás azok közé a dolgok közé tartozik, ami miatt igazán lehet szeretni a technológiát.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.